Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kosár szakosztály
[ Kép letiltva ]

Üdvözlünk minden kedves látogatót, leendő és meglévő egyesületi tagot!

A Kosárlabda Szakosztály 2007-ben alakult. A fiatal szakosztály tagjai már évekkel az egyesülethez csatlakozás előtt együtt kosaraztak, s mint a Kisterenyei Kosárcsapat kedvtelésből összejártak, de a Nógrád-Heves Megyei Kosárlabda Bajnokságban rendszeresen szerepeltek. A BVSE-vel egy BVSE szervezésű programon ismerkedtek meg, s határozták el, hogy csatlakoznak. A szakosztály szeretné, ha a sportág népszerűsítéséhez hozzájárulhatnának, s több fiatal csatlakozna hozzájuk.

A csapat gerincét 8 fő alkotja, akik 25-35 év közötti bátonyterenyei és salgótarjáni fiatalok. Az otthoni meccseit és edzéseit a kisterenyei Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermében tartja, általában minden csütörtökön 17 óra kezdettel, figyelembe véve a munkahelyi és egyéb elfoglaltságokat is.

A 2006-2007. évi szezonban 6. helyen zártunk a bajnokságban, jelenleg a 4. helyen állunk. Amennyiben sikerül ezt a helyet megtartani, akkor az ún. rájátszásba kerülünk, ahol „minden előfordulhat.”A csapat tagjai rendszeresen járnak streetball és egyéb kosárlabdás rendezvényekre, ahol a BVSE-t is képviselik. (pl. Karácsonyi Kosárgála Bátonyterenyén)


2008. évben terveink szerint két rendezvényt szeretnénk megszervezni és megrendezni. 2008. májusban egy BVSE meghívásos kosárlabdatornát szeretnénk szervezni, amely 4 csapat részvételével egynapos mérkőzéssorozat lenne. 2008. szeptember 1.-én a városnapon Streetball –t lehetne szervezni, több csapattal is.

Tekintettel arra, hogy a BVSE célja a tömegsport elősegítése, valamint a kosárlabda szakosztály szintén keresi a tehetséges fiatalokat, várjuk, hogy a kosárlabdázás iránt érdeklődő tehetséges fiatalok az edzésekre jöjjenek el. Ez semmiféle kötelezettséggel nem jár számukra, azonban ha közösen úgy gondoljuk, akár a csapatban is helyük lehet.

A közösség kiváló, a játék szeretete, a mozgás öröme adott.


A Kosárlabda-szakosztály vezetőjének, és edzőjének neve elérhetősége, a weblap vonatkozó részénél került feltüntetésre, amennyiben érdekel a dolog velük is fel lehet venni a kapcsolatot.

[ Kép letiltva ]

Névnapok
Ma 2018. 2. 19, hétfő, Zsuzsanna napja van.
Holnap Álmos napja lesz.
Közelgő Események
Nincs közelgõ esemény
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728Keresés Bátonyterenye Város Sportegyesülete