Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Úszó szakosztály
[ Kép letiltva ]
Üdvözlünk minden kedves látogatót, leendő és meglévő egyesületi tagot! A tagok életkora alapján ez a szakosztály a „legifjabb”, hiszen 14 évnél fiatalabb korú gyerekekből áll. Heti két edzést tartanak, és szezonban havonta versenyeznek. Az egyesület egyik alapító szakosztálya a fennállása óta számos sikert könyvelhet el magának. Hagyományos rendezvényei, házi versenyei között, két nemzetközi versennyel is büszkélkedhetnek. A Kis Géza Emlékverseny tavaszi fordulója és az őszi rendezésű Öt Város Úszóversenye a hazaiakon kívül, a salgótarjáni, a besztercebányai (SLO), a hatvani és gyöngyösi csapatok versengését jelenti, s mindkét esemény kiemelkedik az indulók számában is, amely megközelíti, sőt gyakran túllépi a 100 főt. Kiválóak a szakosztály edzési körülményei. A gyönyörű kisterenyei uszodában az edzéseken iramórát, úszódeszkákat és vízi ellenállásokat is használnak. Folyamatosan lehet a szakosztályhoz csatlakozni. Az egyesület igyekszik minél szélesebb körben népszerűsíteni az úszást, ezért a környék oktatási intézményeiben az iskoláskorú fiatalok körében folyamatosan keresik, kutatják az utánpótlást. Nagy eredmény, hogy a szakosztály elindulását követően a Kossuth Lajos Általános Iskola egyik alsó tagozatos évfolyama az uszodába járást kiterjesztette a teljes tanévre, amiben az itt folyó szakmai munkán túl szerepe volt a szülők és az osztályfőnöknő kitartásának, és elkötelezettségének is. Az utánpótlás válogatására nemcsak az iskolai úszásoktatás keretében az uszodába érkező gyerekek körében nyílik lehetőség, hanem azokon a házi versenyeken is, amelyeken nem a gyakorlott versenyzők, hanem éppen a kezdő palánták mérhetik össze tudásukat. Ilyen a decemberi Mikulás Kupa válogatóverseny és a tavaszi Bátonyterenye Város Úszóbajnoksága. Rendszeresen részt vesznek a szakosztály tagjai, más egyesületek viadalain is. Így ellátogatnak Székesfehérvárra, Hatvanba, Salgótarjánba.

Az edzések helye és ideje: Kisterenye Tanuszoda; hétfő 17.00-18.00 órától és csü 17.00-18.00 órától Az oktatást két középfokú úszásedző képesítésű szakember irányítja, akik egyben a Bátonyterenyei Tanuszoda munkatársai is.

Vezetőség elérhetősége:
- Szakosztályvezető és edző: Pesti Marianna (06-20-6283-083), e-mail: vpestim@freemail.hu
- Edző: Csatlós László
A szakosztály alapításában részt vett Csatlós Csaba olimpikon úszó is, aki azóta is figyelemmel kíséri a szakosztály munkáját.
[ Kép letiltva ]
Névnapok
Ma 2018. 2. 19, hétfő, Zsuzsanna napja van.
Holnap Álmos napja lesz.
Közelgő Események
Nincs közelgõ esemény
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728Keresés Bátonyterenye Város Sportegyesülete