Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kerékpár szakosztály
[ Kép letiltva ]

Üdvözlünk minden kedves látogatót, leendő és meglévő egyesületi tagot!


A Kerékpáros Szakosztály a három alapító szakosztály egyike. Közel 80 fős tagságával a legnépesebb szakosztály, inkább a családi tömegsport jellegű megmozdulásokat helyezzük előtérbe. Méltán rászolgált a családi szakosztály kategóriára is. Tagjai között minden korosztály képviselteti magát, a négy évestől a hatvan évesig. A szakosztályi programokat úgy állítjuk össze, hogy életkortól, edzettségtől függetlenül mindenki részt tudjon rajtuk venni.
A szakosztály életnek legaktívabb időszaka márciustól októberig tart. Ekkor minden hónap első szombatján családi túrát szervezünk rövidebb, könnyebb útvonallal. A hónap második szombatján komolyabb, felkészültséget igénylő túra útvonalat választunk haladók számára. A túrák során bejárjuk a környéket, Nógrád tájait, de szerveztünk már távolabbra is kerékpáros túrákat. Mostohább időjárás esetén és a téli időszakban szakosztályunk tagjainak megfelelő eszközöket biztosítunk a termi edzéshez.
Néhány országos szintű versenyzőnk is van, akik ugyan érzelmileg kötődnek a terenyei egyesülethez, mégis a versenysportban nagyobb támogatásra számíthatnak más klubokban, így bár eseményeink rendszeres részvevői, a tétversenyeken nem a BVSE színeiben indulnak. A szakosztályi életben a maratonokon való részvétel, és az évi három bográcsozással, nyársalással összekötött nagyobb megmozdulás kiemelt fontosságú.
A szakosztály folyamatosan várja a jelentkezőket Kisterenyén, a 21-es főút melletti R+B Kerékpárszaküzletben.
Kerékpártúrák indulóhelye: Kisterenye, R+B Kerékpárszaküzlet (21-es főút mellett)
Ideje: márciustól októberig havonta két alkalom hétvégi napokon a túraterv szerint, különböző útvonalakon és nehézségi fokkal


Vezetőség elérhetősége:
Szakosztályvezető: Rump zoltán (06-32-350-500), e-mail: kerekpar@bvse.hu
Túraszervező: Rumpné Bakos Eszter (06-20-542-5202)


[ Kép letiltva ]

Névnapok
Ma 2018. 2. 23, péntek, Alfréd napja van.
Holnap Mátyás napja lesz.
Közelgő Események
Nincs közelgõ esemény
Nincsenek események a hónapban.

HKSzeCsPSzoV1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728Keresés Bátonyterenye Város Sportegyesülete